Gépi forgácsolás és egyéb fémipari munkák

 

Bemutatkozás

A Fülöp Fémipari Kft. 2005-ben alakult. Alapító tagok Fülöp Szabolcs és Soós Eszter. A műhely eleinte a cég székhelyén, Magyaregregyen volt, majd 2007 szeptemberével átkerült Hosszúheténybe, épület alapterülete 500 m2. Erre azért volt szükség, mert a növekvő megrendelések teljesítésére és a minőségi munkához nélkülözhetetlen folyamatos fejlesztésekre csak így volt lehetőség. Ez természetesen a géppark bővítését is maga után vonta, továbbá az alkalmazotti létszám is fokozatosan bővült. Jelenleg 11 fő dolgozik a cégnél. 2013-ban cégünknél bevezetésre került a MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer.
 Cégünk 2014 -re kinőtte a gyártócsarnokot, ezért Uniós támogatással nekiláttunk a
telephelyünk bővítésének. 2015 júniusára elkészült az új kb.1000 m2 csarnok, amely a további géppark bővítését teszi lehetővé.
Legnagyobb megrendelőnk a Siemens AG. Németországból, akinek szürke öntvényből hajtómű alkatrészeket, fedeleket és tengelytartó bakokat gyártunk. A Holland piacon is jelen vagyunk. Továbbá kiszolgáljuk a hazai piacot is a minőségi gyártást szem előtt tartva. Öntőmintákat és széria alkatrészeket készítünk minden forgácsolható anyagból.
Gépparkunkat tekintve 2 db megmunkáló központ, 3 db CNC esztergagép, egy kétorsós hajtott szerszámos szálautomata esztergagép-maró CNC megmunkáló gép, egyetemes esztergagépek, egyetemes marógép, üregelő gép, oszlopos fúrógép és egy szalagfűrész található a műhelyben. Ezenkívül a  minőségi, precíz munkavégzés biztosítása érdekében
egy légkondicionált mérőszobát is kialakítottunk, melyben egy  CNC koordináta mérőgép van, ezáltal is törekedve megrendelőink elégedettségére és az eredményes piaci helytállásra. Cégünk következő gépbeszerzése egy 750 mm körasztalú 5 tengelyes CNC megmunkáló központ lesz.
Jelenleg minden gépünkön van szabad kapacitás mivel csak két műszakban dolgozunk. Ha gyártatni szeretne kérem a kapcsolat oldalon található elérhetőségeink valamelyikén szíveskedjen megkeresni minket, műszaki rajz alapján gyorsan elkészítjük árajánlatunkat.